Liikekeskuksen rakentaminen alkaa ja Pyhäjokitalohankkeen suunnittelu etenee

Pyhäjoen kunta on myynyt Osuuskauppa Arinalle noin 4 900 neliömetrin määräalan tilasta Sepänpuisto. Kaupan myötä Osuuskauppa Arinan Salemyymälä ja ABC polttonestejakelu lähtevät toteutumaan valtatie 8:n varteen.

Pyhäjoen kunta on ostanut perustettavan yhtiön/yhtiöiden lukuun 4512 neliömetrin kokoisen Pyhäjoen pohjoishaaran etelärannalla sijaitsevan ”Sale-kaupan”- kiinteistön Osuuskauppa Arinalta. Kiinteistön hallinta siirtyy kunnalle/perustettavalle yhtiölle 30.6.2018.
Kiinteistölle ja viereisille maa-alueille on suunniteilla Pyhäjokitalo. Pyhäjoen kunta, Fennovoima ja YIT allekirjoittivat Pyhäjokitalo-hankkeesta aiesopimuksen tammikuussa 2017. Rakennukseen on suunniteltu kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluita sekä majoitus-, koulutus- ja juhlatiloja. Hankkeessa on parhaillaan käynnissä tilasuunnittelu ja asemakaavoitus.

Lehdistötiedotedocx, 28 kb

docx, 28 kb

Kättä päälle - kiinteistökauppa syntyi. Kuvassa vasemmalta Seppo Jokela, Veli-Matti Puutio, Matti Soronen, Matti Pahkala, sekä kaupanvahvistaja Teuvo Mattila. Kuva: Tiina Tiirola