Monitoimitila Monelan avajaiset Pyhäjoella 2.9.2020

Pyhäjoen kirjasto, Pyhäjoen lukio, Pyhäjoen kunnan varhaiskasvatus ja Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke avaavat uuden yhteisen Monitoimitila Monelan S-Marketin kiinteistöön (Kokkolantie 53). Avajaisia vietetään 2.9.2020 klo 16.00‒19.00. Tervetuloa!

Monitoimitila Monela vastaa moniin eri tarpeisiin


Monela mahdollistaa monenlaista maksutonta toimintaa. Arkisin siellä on avointa toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen perheen kotikielestä riippumatta. Tila toimii myös Pyhäjoen Kuulumiset -lehden toimituksen työpisteenä ja tarjoaa lukiolaisille paikan odotella bussia tai koulun alkamista talvisin. Kirjasto avaa Monelaan lainauspisteen ja Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke päivystyksen, sillä tilaan on helppo poiketa. Lisäksi yhdistykset voivat hyödyntää tilaa. Monelassa myös testataan aikanaan Pyhäjokitaloon siirtyvää uudentyyppistä toimintaa.


Toivomme, että eri-ikäiset ja eri kieliä puhuvat kunnassa asuvat, sekä Pyhäjoella vain pikaisesti pistäytyvät löytävät paikan ja ottavat sen omakseen. Monelaan saa tulla aina, kun sen ovi on auki. Käydessään voi lukea lehden, lainata kirjan, rupatella työntekijöiden kanssa, napata mukaan kiinnostavan esitteen tai kysyä paikkakunnan palveluista. Monela on monenlaisten ihmisten paikka – tervetuloa tutustumaan!

 

Liitetiedostot