Nuorten Pyhäjoki -videokilpailu

Yläkoululaisille ja nuorille 2.asteen opiskelijoille suunnattu videokilpailu
Nuorten Pyhäjoki -videokilpailun säännöt

Kenelle? 

Videokilpailu on suunnattu yläkouluikäisille sekä maksimissaan 20- vuotiaille 2. asteen opiskelijoille. Osallistujan/osallistujien ei ole välttämätöntä asua tai opiskella Pyhäjoella, vaan kilpailu on avoin kaikille edellämainittuihin ikäryhmiin kuuluville. 

Kilpailuun voi osallistua yksin tai maksimissaan 5:n hengen ryhmänä.

Miten? 

Videossa tulee tulla ilmi, miten nuori itse näkee Pyhäjoen tai mitkä asiat Pyhäjoella ovat hänelle tärkeitä. Videossa voi esimerkiksi kuvata asioita ja paikkoja, jotka ovat nuorelle itselle tärkeitä tai kauniita. Asioita, joita ei välttämättä muut huomaa, mutta jotka itse kokee rakkaiksi. Videolla voi tulla myös esiin asioita, jotka Pyhäjoella kaipaavat vielä kehittämistä ja muutosta. 

Video voi olla kestoltaan vähintään minuutin ja maksimissaan 5 minuuttia. 

Video voi sisältää videoita, valokuvia, musiikkia, tekstiä, ääniä. Videossa voi puhua itse ja esiintyä omilla kasvoillaan tai teksittää ja kuvata pelkkää ympäristöää ja muita ihmisiä. Tyyli ja ilmaisu ovat vapaat. 

Valmiit videot voi ladata driveen ja jakaa osoitteeseen riikka.kylmaoja [at] pyhajoki.fi. Mikäli tämä ei onnistu, niin voi olla puhelimitse yhteydessä kilpailun järjestäjiin, niin katsotaan paras tapa videon lähettämiselle

Milloin?

Kilpailuaikaa on 31.7.2021 loppuun asti. Kilpailuajan loputtua raati valitsee kolme parhainta videota, joista katsojat saavat äänestää parhaan videon. Äänestys tapahtuu googleformsille tehdyn lomakkeen kautta. Äänestysaikaa on 31.8.2021 asti. 

Voittaja?

Kilpailun voittaja saa 100 euroa, toiseksi tullu 60 euroa ja kolmanneksi tullut 40 euroa. 

Ehdot? 

Videoita tullaan julkaisemaan Visit Pyhäjoen some-kanavissa sekä Nuorten Pyhäjoki youtube-kanavalla myös kesken kilpailuajan. 

Mikäli videossa esiintyy muita ihmisiä, on kuvaajan varmistettava, että heiltä on suostumus videossa esiintymiseen. 

Kilpailuun lähetetyt videot jäävät Pyhäjoen kunnan käyttöön ja Pyhäjoen kunta saa oikeudet käyttää videoita tai sen osasia omassa markkinoinnissaan. 

Lisätietoja riikka.kylmaoja [at] pyhajoki.fi tai 040-3596106