Pyhäjoen Pyöräilysuunnistus 2020

Pyhäjoen Pyöräilysuunnistus 2020 on käynnissä 3.6.-31.8.2020. Osallistua voivat kaikenikäiset kunnassa asuvat tai vierailevat pyöräilijät.

Neljälle alueelle eri puolilla Pyhäjokea on sijoitettu yhteensä 30 pyöräilysuunnistusrastia, joista jokaisesta löytyy kirjain tai kirjaimia. Yhden alueen kirjaimista muodostuu sana, ja kaikkien neljän alueen sanoista muodostuu lause.

Käytä rastien etsimisessä tarvittaessa apuna kunnan Google Maps -virkistyskohdekarttaa. Pyöräilyaikaa on elokuun loppuun saakka. Palkintoja arvotaan sekä alueellisesti että koko Pyhäjoen kisassa.

Voit joko tulostaa itsellesi pyöräilysuunnistuspassin täältä, tai käydä noutamassa valmiiksi tulostetun version kunnantalon infosta tai kunnantalon edessä olevasta kaappikirjastosta. Lisäohjeita löydät passista! 

Pyöräilyn iloa Pyhäjoella!

Lisätietoja: tervetuloa(at)pyhajoki.fi

PS. Jos sinulla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta täyttää passissa mainittua verkkolomaketta osallistuaksesi palkintojen arvontaan, palauta soveltuvilta osin täytetty paperinen pyöräilysuunnistuspassi nimelläsi ja yhteystiedoillasi varustettuna elokuun loppuun mennessä. Laita passi kirjekuoreen, kirjoita kuoreen tunnus ”Tervetuloa Pyhäjoelle!” ja postita tai tuo passisi osoitteeseen Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki. 

Pyöräilysuunnistuksen logo