Tukea koronaviruksesta puhuttaessa

Erikoinen tilanne yhteiskunnassamme voi aiheutta epätietoisuutta ja ahdistuneisuutta niin lapsissa, nuorissa kuin aikuisissakin. Alle on koottu muutamia sivustoja, joiden kautta löydät luotettavaa tietoa ja tukea koronavirukseen liittyvissä kysymyksissä erityisesti lapsille ja nuorille.

Kysymyksiä, vastauksia ja tukea koronavirukseen liittyvässä epätietoisuudessa ja ahdistuksessa:

Vapaa-aikatoimeen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla liikuntapalvelujen ja nuorisotoimen asioissa p. 040 359 6104 / vapaa-aikaohjaaja tiina.peltola [at] pyhajoki.fi (Tiina Peltola) sekä p. 040 359 6107 / liikuntaneuvoja marja.pisila [at] pyhajoki.fi (Marja Pisilä).

Vapaa-aikaohjaaja päivystää myös nuorison tukena. Voit laittaa WhatsApp-viestiä numeroon 040 359 6104, mikäli haluat viestitellä tai puhua.

Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi on toistaiseksi sulkenut kaikki palvelupisteet ja asiakastoiminnot sekä perunut kaikki yleisötapahtumat hillitäkseen koronaviruksen leviämistä tarpeettomilla kontakteilla ja pitääkseen tilat puhtaina, kunnes toiminta voi jatkua normaalina. Toivomme myös yhteistyökumppaneidemme siirtävän tapahtumien järjestämisen myöhemmäksi epidemian laannuttua.

Kuntosalin kausikorttimaksut eivät mene hukkaan, sillä jatkamme kulkupolettien käyttöaikaa toiminnan jälleen jatkuessa. Siihen asti kannustamme terveitä asukkaita nauttimaan ulkoilmasta ja viihtyvän netin kotikuntoiluvideoiden parissa. Sairaana täytyy muistaa levätä ja antaa elimistön taistella rauhassa taudinaiheuttajia vastaan.

Toivomme kaikille terveyttä ja hyvää vointia!

Pyhäjoen kunta tiedottaa myös koronaviruksesta omilla kotisivuillaan.