Viestintäkoulutusta yhdistysväelle ja muillekin

Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke järjestää 28.5. klo 17-19.15 maksuttoman Viestintä NYT! -koulutuksen verkossa. Kouluttajana toimii Radical Soul Oy:n Salla Saarinen, jota pidetään Suomen parhaana järjestöviestinnän kouluttajana.

Koulutus on kaksiosainen. Avoimelle yleisöluennolle klo 17.00-17.45 ovat tervetulleita kaikki viestinnästä kiinnostuneet. Luennon pääteemoina ovat viestinnän ja vapaaehtoistoiminnan kentän muutokset viime vuosikymmeninä ja se, millainen viestintä puhuttelee ja ketä. Luennolle mahtuu 240 hlöä.

Luentoa seuraava työpaja klo 18.00-19.15 on suunnattu ensisijaisesti pyhäjokisille yhdistyksille. Työpajan teemoina ovat muun muassa uusien vapaaehtoisten hankkiminen ja perehdyttäminen, sekä nykyisten jäsenten palkitseminen ja hyvinvointi. Työpajaan otetaan enintään 30 osallistujaa.

Aiempi ura suuryritysten maailmassa ja nykyinen oma yritys antavat Sallalle näkemystä myös yritysviestintään. Salla on kokenut, innostava ja arvostettu kouluttaja, joka panostaa vuorovaikutukseen eikä jätä ketään kylmäksi.

Koulutus toteutetaan Google Hangouts Meet -videoneuvotteluohjelman kautta. Mukaan pääsee omalla tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Ilmoittaudu to 21.5. klo 17 mennessä! Linkki ilmoittautumislomakkeeseen.   

Lisätietoja: sähköpostitse tervetuloa [at] pyhajoki.fi tai puhelimitse Katinkalta (040 359 6012)