Olet tässä

Liikuntatoimen palvelut

Vapaa-aikatoimi järjestää yhteistyössä eri tahojen kanssa monipuolista ja virikkeellistä liikuntatoimintaa kuntalaisille.

Virkeyttä ja virtaa vapaa-ajasta

Pyhäjoen vahvuutena ovat kunnassa toimivat aktiiviset urheiluseurat, yhdistykset, järjestöt ja yrittäjät, jotka elävöittävät vapaa-ajantoimintaa tarjoten palveluja kaikenikäisille pyhäjokisille. Pyhäjoen harrastusmahdollisuuksien kirjo on pienen kunnan näkökulmasta varsin laaja.

Liikuntatoimi järjestää pääosin ilmaista matalan kynnyksen toimintaa kuntalaisille sekä erilaisia liikuntakokeiluja, kursseja ja tempauksia.

Tavoitteena on tarjota kuntalaisille mahdollisuuksia tutustua monipuolisesti eri liikuntaympäristöihin ja -muotoihin sekä toisiin ihmisiin. Pyhäjoen tarjontaa voit tarkastella mm. kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen harrastusten viikkokalenterista.

Koemme vapaa-aikatoimessa yhteistyön erittäin tärkeäksi ja haluammekin omalta osaltamme olla kehittämässä, edistämässä ja toteuttamassa liikuntapalveluja yhteistyössä kunnan eri toimijoiden kesken niin julkisten kuin yksityistenkin toimijoiden kanssa.

Toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan Pyhäjoen kunnan kotisivujen vapaa-aikatoimen ajankohtaisissa tiedotteissa ja Pyhäjoen Kuulumiset -lehdessä sekä Visit Pyhäjoki Facebook-sivuilla.

Lisää liikettä Veikkauksen tuella.

Yhteystiedot

Vapaa-aikaohjaaja
tiina.peltola [at] pyhajoki.fi (Tiina Peltola)
p. 040 359 6104

Liikuntaneuvoja
marja.pisila [at] pyhajoki.fi (Marja Pisilä)
p. 040 359 6107

Nuorten liikuntapassi
13-20 vuotiaille

Senioripassit

Harrastuskalenteri

Terveyspalvelut
NettiRassi