Olet tässä

Asuminen

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat päivähoito-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohde, niitä tarvitseville. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Vetten laijoilla

Pyhäjoki on rannikkokunta, jonka maisemakuvaan kuuluu erottamattomasti kuntaa halkova kunnan nimeä kantava joki. Kunnassa asuu noin 3 000 asukasta. Pyhäjoki välittää asukkaistaan ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi. Vapaita tontteja on tarjolla kuntakeskuksessa, Parhalahdella, Pirttikoskella, Liminkakylällä, Etelänkylässä ja Yppärissä. Vapaat tontit näet Tonttipörssi -palvelusta.

Ikäihmisten palveluasuminen

Kunnallistekniikka

  • Pyhäjoen kunnan vesihuollosta vastaa kunnan omistama Pyhäjokisuun Vesi Oy, jonka toimisto sijaitsee Pyhäjoen kunnantalolla. Toimitusjohtajana toimii Sauli Mankinen, p. 040 359 6095.
  • Jätehuoltoa Pyhäjoella hoitaa Vestia Oy.
  • Sähkön siirrosta ja sähköliittymistä huolehtii Elenia Oy.
  • Puhelin- ja tietoliikennettä hoitaa Elisa Oyj.
  • Pyhäjoen Etelänkylän teollisuusalueella sijaitseva biolämpölaitos hoitaa kunnan kiinteistöjen lämmöntuotannon ja kaukolämpöverkoston.
Kuva Pyhäjoki