Hyppää pääsisältöön

Liikuntapalvelut

Virkistyskohteet-kartta-maps.png
Liikuntatoimi järjestää yhteistyössä eri tahojen kanssa monipuolista ja virikkeellistä liikuntatoimintaa kuntalaisille.

Virkeyttä ja virtaa vapaa-ajasta

Pyhäjoen vahvuutena ovat kunnassa toimivat aktiiviset urheiluseurat, yhdistykset, järjestöt ja yrittäjät, jotka elävöittävät vapaa-ajantoimintaa tarjoten palveluja kaikenikäisille pyhäjokisille. Pyhäjoen harrastusmahdollisuuksien kirjo on pienen kunnan näkökulmasta varsin laaja. Liikuntapaikoilla on käytössä sähköinen Julius-varauskalenteri.

Liikuntatoimi järjestää pääosin ilmaista matalan kynnyksen toimintaa kuntalaisille sekä erilaisia liikuntakokeiluja, kursseja ja tempauksia.

 

Pyhäjoen virkistyskohteet -kartta 

Olemme julkaisseet virkistyskohteiden digikartan Google Mapsissa. Pääset linkistä Pyhäjoen virkistyskohteet -karttaan ja klikkaamalla kohdetta saat siitä lisätietoja ja reittiohjeet. Karttaan on listattu mm. uima- ja liikuntapaikkoja, retkikohteita, tulipaikkoja, nähtävyyksiä, frisbeegolfradat sekä kalasatamat. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan - voit jättää palautetta esimerkiksi vapaa-aikatoimen palautelomakkeella.

Pyhäjoella on valmistunut vuonna 2023 laaja Retkeilyreitistö-hanke, jonka aikana merkittiin ja parannettiin yli 200 kilometriä kävely- ja maastopyöräilyreittejä sekä uimarantoja. Virkistyskohteisiin kunnostettiin olemassa olevia ja rakennettiin uusia rakennuksia ja rakennelmia kuten laavuja, nuotiopaikkoja, puuvajoja, kuivakäymälöitä ja jätekatoksia. Osa reitistöistä löytyy jo nyt Metsähallituksen Retkikartasta (Huom! Valitse karttataso-valikosta reitit näkyviin).

Pyhäjoen virkistysreitit Facebook-sivuilla 

Toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan Pyhäjoen kunnan kotisivujen liikuntatoiminnan ajankohtaisissa tiedotteissa ja Pyhäjoen Kuulumiset -lehdessä sekä Visit Pyhäjoki Facebook-sivuilla.