Olet tässä

Daisy - sähköinen asiointi

Pyhäjoella on otettu käyttöön Daisy, varhaiskasvatuksen tietojärjestelmä. Daisy on sähköinen asiointi- ja viestintäkanava huoltajien ja varhaiskasvatuksen välillä sekä huoltajien ja varhaiskasvatustoimiston välilläOn erittäin tärkeää, että huoltajat ottavat DaisyFamilyn käyttöön heti varhaiskasvatussuhteen alettua.

Huoltajat hakevat varhaiskasvatuspaikkaa ensin sähköisesti eDaisyn kautta. Kun hakemus on käsitelty ja varhaiskasvatuspaikka on myönnetty, saavat huoltajat sijoituspäätöksen luettavaksi eDaisyyn. Sen jälkeen, kun varhaiskasvatuspaikka on myönnetty, huoltajat pääsevät kirjautumaan DaisyFamilyyn.

Heti hoidon alettua huoltajien tulee noutaa avaimenperätunniste (tägi), jolla lapsi kirjataan sisään ja ulos varhaiskasvatuksesta. Tunnisteita saa varhaiskasvatusyksiköistä. Samalla on mahdollisuus saada opastusta DaisyFamilyn käyttöönottoon.

DaisyFamily - Päivittäiset asiat

Hoida täällä lapsesi varhaiskasvatukseen liittyviä päivittäisiä asioita: ilmoita läsnäoloajat, poissaolot, varahakijat ja allergiat, ilmoita loma-ajat, lue tiedotteita ja ohjeita. https://pyhajoki.daisyfamily.fi/ 

DaisyFamily-palvelun sekä DaisyFamily-hoitoaikavarauskalenterin käyttöohjeet löydät täältä: Käyttöohje DaisyFamily 

Käyttöohje DaisyFamily-hoitoaikavarauskalenteri

 

eDaisy - Hakemukset ja ilmoitukset

Täällä hoituvat lapsen varhaiskasvatukseen liittyvät kertaluontoiset asiat: varhaiskasvatuspaikan haku, irtisanomis- ja muutosilmoitukset. https://pyhajoki.daisynet.fi/eDaisy/

Liitetiedostot