Olet tässä

Nuorisotyö

Vapaa-aikatoimen toteuttaman nuorisotyön tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä, luoda yhteisöllisyyttä ja tarjota osallisuuden kokemuksia yhdenvertaisessa toiminnassa.
Tsekkaa ajankohtaista-osiosta tärkeimmät menot ja meiningit!

Nuorten Pyhäjoki -videokilpailu

Nuorten Pyhäjoki -videokilpailu on suunnattu yläkouluikäisille sekä nuorille 2.asteen opiskelijoille. Tavoitteena on tehdä video, joka kertoo, mitä Pyhäjoki on nuoren omin silmin. Lisätietoja kilpailusta löydät täältä

Nuorisossa on tulevaisuus

Vapaa-aikatoimi vastaa nuorisotyön peruspalveluiden järjestämisestä, koordinoinnista ja kehittämisestä. Toimintamuotoina ovat nuorisotilatoiminta, nuorisotiedotus, järjestötyö, ehkäisevä päihdetyö, etsivä nuorisotyö sekä muut paikallisiin tarpeisiin soveltuvat toimintamuodot.

Nuorisotoimi järjestää leirejä, retkiä, kursseja ja tapahtumia. Tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia tutustua uusiin ympäristöihin ja ihmisiin sekä kokea elämyksiä monipuolisten toimintojen avulla. Näistä toimintamuodoista tiedotetaan kunnan verkkosivuilla ajankohtaisissa asioissa tai tapahtumissa.

Nuorisotoimi tekee monipuolista yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, kuten kunnan, järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Työmuodot ja yhteistyökumppanit vaihtelevat toiminnan painopistealueesta riippuen. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on parantaa lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyvinvointia.

 

Yhteystiedot

Vapaa-aikaohjaaja Tea Lumijärvi
p. 040 359 6104
vapaa-aikatoimi [at] pyhajoki.fi

Koulunuorisotyöntekijä
p. 040 3596106
riikka.kylmaoja [at] edu.pyhajoki.fi

IG: nuorten_pyhajoki
tai ohjaaja_tea

Snapchat: Pnuorisotoimi

Discord: Nuorten Pyhäjoki. Kutsulinkki: S7wVjWTrpK
vapa_Riikka #4243

FB: Visit Pyhäjoki

Nuorisotila Kahaveli
vanhan paloaseman yläkerta
Vanhatie 37, 2. krs.

WhatsApp-ryhmät

  • 5.-6. -luokkalaisille
  • yli 13-vuotiaille
  • Moottoripajalaisille
  • Nuokkareiden ohjaajille
  • Pyhäjoen yhdistyksille

Tiedotuksia nuokkareista, tapahtumista, ajankohtaisista asioista. Liity ja laita viestiä
p. 040 359 6104