Olet tässä

Elinkeinot ja yrittäminen

Pyhäjoki tunnetaan Hanhikivi 1-ydinvoimalahankkeesta (päättynyt), tuulivoimasta, teollisuudesta ja maataloudesta. Tuemme elinkeinopalveluilla vahvasti koko kunnan elinvoimaa ja elinkeinoelämää. Toimimme yhteistyössä eri elinkeinoelämän toimijoiden, kunnan yrittäjien, yrittäjäyhdistyksen ja myös muiden kuntien kanssa. Sijaintimme valtaväylän varrella ja lentokenttien sekä raideliikenteen läheisyydessä tarjoaa yrityksille loistavan paikan kasvaa ja kehittyä.

Elinkeinopalveluiden  keskeisenä tehtävänä on vahvistaa kunnan kilpailukykyä ja elinvoiman kehittymistä ja sitä ohjaa Pyhäjoen kunnan strateginen linjaus: Pyhäjoki on hallitusti kasvava kansainvälinen kunta, joka tarjoaa monipuoliset elämisen ja yrittämisen mahdollisuudet.

Meille on tärkeää ylläpitää ja vahvistaa kuntamme yrittäjämyönteistä ilmapiiriä ja toimintaa ja teemmekin yritysten ja yrittäjien kanssa yhteistyötä ja reagoimme yritysten kulloisiin tarpeisiin. Nopea ja ammattitaitoinen palvelu, kattava tonttitarjonta, tonttien edullisuus, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvä infrastruktuuri ovat toiminnassamme kunnia asia.

Elinkeinoelämän kehittymisen ja ylläpitämisen turvaamiseksi toteutamme erilaisia hankkeita ja olemme myös kuntana mukana seutukunnallisissa hankkeissa.