Olet tässä

Rautiperän ulkoilualue

Alueella on erimittaisia valaistuja ulkoilureittejä, talvikautena latuja ja avantouintipaikka, huoltorakennus ja kota. Lisäksi Rautiperällä on myös ampumarata pienoiskivääreille ja frisbeegolfrata.

Hiihtomaja

Etelänkylä, Rautiperä
Hiihtomajantie 94

Rautiperän maastot soveltuvat loistavasti kaiken ikäisille liikkujille. Uudistetut kulkupohjat mahdollistavat liikkumisen valaistuilla, hyvin merkatuilla reiteillä helposti myös lastenrattaiden kanssa. Huomioithan, että frisbeegolfrata kulkee myös alueella ja heittorata ylittää paikoitellen kuntoradan. Varoituskylttejä tullaan lisäämään!

Kesällä ulkoilualueella saa lenkkeillä myös koirien kanssa, kunhan lemmikki on kiinnikytkettynä ja niiden jätökset huolehditaan heti roskikseen.

Avantouintipaikka

Eteläkylä Rautiperä, Hiihtomajantie 94
Hiihtomajan läheisyydessä

Avantouimapaikan pukukopin avaimen saa kunnantalon info [at] pyhajoki.fi (neuvonnasta).
Kunnantalon info avoinna arkipäivisin klo 9-11 ja 12-15.

Reitit

Valaistuja ja merkittyjä reittejä on 1 km, 2,5 km sekä 4 km ja 5 km. Valot toimivat hämärätunnistimella ja sammuvat automaattisesti klo 22:00. WC tiloista naisten puolen wc toimii aikalukolla ja se on kaikkien käytettävissä klo 8:00-22.00.

HUOM! Jos valot eivät pala ja on hämärää, valot voi kytkeä hiihtomajan painokytkimestä ennen aamu kymmentä.

Talvikautena latumestarit huolehtivat latujen kunnossapidosta. Ajantasaiset latutiedot ja muut tiedotukset löytyvät Rautiperän ulkoilualueen Facebook-sivulta.

Reittien viitoitukset viimeistellään kesällä 2020. Vuonna 2018 Rautiperälle rakennettiin maalialueen huoltorakennus ja kota sekä viimeisteltiin pienoiskivääri- ja frisbeegolfradat.

Rautiperän ulkoilu- ja virkistysalueen kartta

Huolto- ja korjausasioissa voit jättää huoltopyynnön kunnan nettisivujen kautta

Muissa asioissa voit ottaa yhteyttä Pyhäjoen kunnan infoon p. 040 359 6000.

Liitetiedostot