Olet tässä

Kuntolaatikot

Pyhäjoen kunnan alueella sijaitsee kuntolaatikoita, joissa oleviin vihkoihin jokainen voi merkitä oman kuntoilusuorituksensa. Kuntovihkoihin tulee kirjoittaa päivämäärä, oma nimi sekä suorite (kävely, juoksu, pyöräily, hiihto, rullaluistelu jne.). Kaikki kuntovihkot vaihdetaan uusiin tarpeen vaatiessa.

Koska kuntovihkot täyttyvät eri tahtiin, niiden täyttymisestä ja vaihtotarpeesta voi ilmoittaa joko vapaa-aikatoimistoon tai kunnanviraston neuvontaan. Kuntoilija voi ottaa täyden vihkon myös mukaansa ja tuoda sen kunnanvirastolle. Kun täysi vihko tuodaan virastolle, annetaan samalla tilalle uusi vihko, jonka voi viedä kuntolaatikkoon.

Seuraava kuntolaatikkoarvonta järjestetään tammikuussa 2020. Voittajalle luvassa kävelysauvat ja muita liikunnallisia tavarapalkintoja!

Kuntolaatikot sijaitsevat kylittäin seuraavasti:

Etelänkylä: Rautiperän hiihtomajalla, avantouintipaikalla Rautiperällä, Pyhäjoen eteläpuolen jokipenkalla sekä Alapääntien ja Pyhäluodontien risteyksessä.

Kirkonkylä: Annalankankaan kuntoradalla, Pyhäjoen pohjoispuolen jokipenkalla Siikanivan talojen kohdalla, Saaren penkalla Tiiron mutkassa ja Parhalahdelle menevän pyörätien varressa.

Liminkakylä: Pirttikoskentien ja Vihannintien risteyksessä, Kopistossa Vaihojantien ja Vihannintien risteyksessä sekä Limingonojan Nuorisoseuran linja-autopysäkillä.

Parhalahti: Kirkonkylälle menevän pyörätien varrella, kirjaston seinässä ja kalasatamassa.

Pirttikoski: Pirttikoskentien ja Pyyntien risteyksessä linja-autopysäkillä, Yliselläojalla hirvimiesten kodalla, Pyhäjoen pohjoispuolen penkalla Puttaan kohdalla ja Oravisjärvellä Vaihojantien risteyksessä sekä Kupuliskosken laavun tienhaarassa.

Viirre: Rajaniemen tien risteyksessä.

Yppäri: Pörkän laavulla, ent. Osuuspankin lähellä risteyksessä, Grekulanperän uimamontulla ja Viirretjärventien varressa.