Olet tässä

Liikuntapalvelut vapaa-aikatoimessa

Vapaa-aikatoimi järjestää yhteistyössä eri tahojen kanssa monipuolista ja virikkeellistä liikuntatoimintaa kuntalaisille.

Virkeyttä ja virtaa vapaa-ajasta

Pyhäjoen vahvuutena ovat kunnassa toimivat aktiiviset urheiluseurat, yhdistykset, järjestöt ja yrittäjät, jotka elävöittävät vapaa-ajantoimintaa tarjoten palveluja kaikenikäisille pyhäjokisille. Pyhäjoen harrastusmahdollisuuksien kirjo on pienen kunnan näkökulmasta varsin laaja. Liikuntapaikoilla on käytössä sähköinen Julius-varauskalenteri.

Liikuntatoimi järjestää pääosin ilmaista matalan kynnyksen toimintaa kuntalaisille sekä erilaisia liikuntakokeiluja, kursseja ja tempauksia.

 

Pyhäjoen virkistyskohteet -kartta 

Olemme julkaisseet virkistyskohteiden digikartan Google Mapsissa. Pääset linkistä Pyhäjoen virkistyskohteet -karttaan ja klikkaamalla kohdetta saat siitä lisätietoja ja reittiohjeet. Karttaan on listattu mm. uima- ja liikuntapaikkoja, retkikohteita, tulipaikkoja, nähtävyyksiä, frisbeegolfradat sekä kalasatamat. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan - voit jättää palautetta esimerkiksi vapaa-aikatoimen palautelomakkeella.

Pyhäjoella toteutetaan vuoden 2020 aikana laaja Retkeilyreitistö-hanke, jonka aikana merkitään ja parannetaan yli 200 kilometriä kävely- ja maastopyöräilyreittejä sekä uimarantoja. Virkistyskohteisiin kunnostetaan olemassa olevia ja rakennetaan uusia rakennuksia ja rakennelmia kuten laavuja, nuotiopaikkoja, puuvajoja, kuivakäymälöitä ja jätekatoksia. Tiedotamme lisää hankkeen etenemisestä Pyhäjoen virkistysreitit Facebook-sivuilla.
 

Toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan Pyhäjoen kunnan kotisivujen vapaa-aikatoimen ajankohtaisissa tiedotteissa ja Pyhäjoen Kuulumiset -lehdessä sekä Visit Pyhäjoki Facebook-sivuilla.

Yhteystiedot

vapaa-aikatoimi [at] pyhajoki.fi (Vapaa-aikatoimi)
p. 040 359 6104

Liikuntaneuvoja
p. 040 359 6107

Nuorten liikuntapassi
13-20 vuotiaille

Senioripassit

Harrastuskalenteri

Google Maps: Pyhäjoen virkistyskohteet -kartta

FB: Pyhäjoen virkistysreitit

Terveyspalvelut
NettiRassi