Olet tässä

Ollinmäen yrityspuisto

Ollinmäen yrityspuisto on erinomainen paikka yrityksille, jotka hyötyvät Hanhikivi 1 -ydinvoimalan suurhankkeesta, valtatie 8:n liikennevirroista, näkyvyydestä ja saavutettavuudesta.

Pyhäjoen kuntakeskus on 1,5 ja Hanhikiven niemi 8 kilometrin päästä Ollinmäen yrityspuistosta. Oulu ja Kokkola ovat molemmat noin 100 kilometrin päässä ja 30 minuutin säteellä alueesta asuu 27 000 vakituista asukasta. Valtatielle näkyvän yrityspuiston ohi ajaa päivittäin tuhansia ajoneuvoja.

Kokonaisuudessaan tällä 65 hehtaarin alueella on  56 yritystonttia ja rakennusoikeutta alueella on peräti 110 000 m2. Tontteja on tarjolla monipuolisille yritystoiminnoille, kuten palveluille, kaupalle, projektimajoitukselle ja teollisuudelle. Tällä hetkellä Ollinmäellä on rakentamisen, kaupan ja teollisuuden alojen liiketoimintaa ja yritykset työllistävät yli 100 henkilöä. Tutustu Ollinmäen yrityspuistoon tarkemmin sen omilla verkkosivuilla!

Toivotamme kaikki uudet yritykset lämpimästi tervetulleiksi kasvavalle ja kehittyvälle Pyhäjoelle. Toimi ja varaa paikkasi Ollinmäeltä!

Lisätiedot:

Kunnanjohtaja
Matti Soronen
040 359 6001
matti.soronen[at]pyhajoki.fi

Havainnekuva Ollinmäeltä.