Olet tässä

Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat, koulutukset ja opintoretket

Kuva Syyään yhesä! -tapahtumasta 2019

Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke järjestää yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa monenlaisia koko perheen tapahtumia ja tekee yhteistyötä Pyhäjoella jo järjestettävien tapahtumien kanssa.


Hankkeen avaustapahtuma "Syyään yhesä!" (5.9.2019) oli hyvä esimerkki ruokakulttuuritapahtumasta. Suunnitelmissa on lisäksi mm. musiikki-, tanssi-, tapa- ja juhlakulttuuritapahtumia sekä työtä tarjoavien yritysten ja työtä etsivien osaajien kohtaamisia mahdollistavia tapahtumia.


Hankkeen koulutustilaisuudet ja työpajat käsittelevät muun muassa uusien jäsen- ja asiakasryhmien huomiointia sekä monimuotoisuuteen ja kulttuurien väliseen viestintään liittyviä teemoja. Luvassa on myös kokemusasiantuntijaluentoja ja Tandem-kieliopiskelun perusteisiin liittyviä työpajoja.


Lisäksi hanke mahdollistaa teemallisia opintoretkiä luontoon. Hankesuunnitelmassa nimettyjä teemoja ovat mm. jokamiehen oikeudet, marjastus, sienestys, kalastus, metsästys, talviulkoilu ja retkeily, mutta myös muut teemat ovat mahdollisia. Opintoretkien käytännön toteutuksesta vastaavat pyhäjokiset yhdistykset ja kunkin teeman asiantuntijat.
 

Tulossa olevia tapahtumia, koulutuksia ja opintoretkiä:

17.3.2020 Kansainvälinen lautapeli-ilta (Pyhäjoen kirjasto ja Tervetuloa Pyhäjoelle!) PERUTTU!

 

Toteutuneet tapahtumat, koulutukset ja opintoretket