Hyppää pääsisältöön
Yhteystiedot

Hanketyöntekijät:

Projektipäällikkö
Katinka Käyhkö

Projektikoordinaattori
Tanja Ryymin


Käyntiosoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki (1 krs)

Hankkeen Facebook-sivu on suljettu.

Hankkeen Twittertili on suljettu.


Uutiskirjeiden arkisto

Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat, koulutukset ja opintoretket

Kuva Syyään yhesä! -tapahtumasta 2019

Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke järjesti yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa monenlaisia koko perheen tapahtumia ja teki yhteistyötä Pyhäjoella jo järjestettävien tapahtumien kanssa. Hankkeen tapahtumat olivat avoimia kaikille kunnassa asuville ja työskenteleville äidinkieleen ja oleskelun kestoon katsomatta. Niitä myös markkinoitiin monikielisesti.


Hankkeen avaustapahtuma "Syyään yhesä!" (5.9.2019) oli hyvä esimerkki ruokakulttuuritapahtumasta. Hanke toteutti lisäksi mm. musiikki-, tanssi-, tapa- ja juhlakulttuuritapahtumia sekä työtä tarjoavien yritysten ja työtä etsivien osaajien kohtaamisia mahdollistavia tapahtumia.


Hankkeen koulutustilaisuudet ja työpajat käsittelivät muun muassa uusien jäsen- ja asiakasryhmien huomiointia sekä monimuotoisuuteen ja kulttuurien väliseen viestintään liittyviä teemoja. Lisäksi toteutettiin  kokemusasiantuntijakeskusteluja ja erilaisia työpajoja.


Hanke mahdollisti myös teemallisia opintoretkiä luontoon. Hankesuunnitelmassa nimettyjä teemoja olivat mm. jokamiehen oikeudet, marjastus, sienestys, kalastus, metsästys, talviulkoilu ja retkeily, mutta opintoretkillä käytiin myös bongaamassa lintuja ja tutustumassa villiyrtteihin. Opintoretkien käytännön toteutuksesta vastasivat pyhäjokiset yhdistykset ja kunkin teeman asiantuntijat.
 

Tulossa olevia tapahtumia, koulutuksia ja opintoretkiä

Tämän hankkeen puitteissa ei enää järjestetä uusia tapahtumia. Nykyhetken tapahtumista Pyhäjoella saat tietoa esimerkiksi seuraamalla FB-sivua Visit Pyhäjoki tai lukemalla paikallislehteä Pyhäjoen Kuulumiset.

Hankkeen menneistä tapahtumista voit saada tietoa lueskelemalla hankkeen Uutiskirjearkistoa.

 

Toteutuneet tapahtumat, koulutukset ja opintoretket